2011. december 22., csütörtök

Sztárbotrányok

Rabszolgákkal dolgoztatnak Kardashianék?

Rabszolgákkal dolgoztatnak Kardashianék?

Egy jogvédő szervezet szerint méltánytalanul kezelik a család ruhamárkáját gyártó munkásokat

Photo : Getty Images
Nemzetközi emberi jogi szervezet vádolta meg a Kardashianékat, hogy termékeiket szinte rabszolgasorban senyvedő munkások állítják elő. A család divatbirodalmának alapjait jelentő cuccokat (ruhákat, cipőket és kiegészítőket) Kínában állítják elő, ráadásul az országnak azon régiójában, ahol a gyárak háromnegyedében folyamatosan megsértik a munkavállalói jogokat, sőt, embertelen körülmények között dolgoztatják a munkásokat.

Azt viszont eddig senki nem tudta bizonyítani, hogy maguk a Kardashian-termékek is ilyen körülmények között készülnek-e. A jogvédő szervezet igazgatójának nincsenek konkrét bizonyítékai, a család cipőmárkáját gyártó vállalat munkatársa pedig saját maga vizsgálta meg a gyárakat Kínában, és állítása szerint minden a legnagyobb rendben. Szerintetek elképzelhető, hogy tényleg ilyen szörnyűségek legyenek a csillogó Kardashian-életmód mögött?
Copyright : VIMN 2011

Pattinson mégis megcsalta Kristent?


Pattinson mégis megcsalta Kristent?

Nikki Reeddel csalta meg Pattinson barátnőjét, Kristen Stewartot?

Photo : Getty Images/Chris Polk
Szerencsére a Twilightban egyértelmű volt, hogy Bella és Edward az esküvővel megpecsételi a kettejük közti szerelmet. A való életben viszont sokkal kuszább a helyzet: az nyilvánvaló, hogy van valami Kristen Stewart és a vámpírt alakító Robert Pattinson között, de hogy pontosan mi, azt senki nem tudja biztosan. Egy ideig arról szóltak a hírek, hogy a forgatás után a valóságban is össze akarnak házasodni, majd különböző források tudni vélték, hogy RPattz folyamatosan csalta barátnőjét.

Most éppen Nikki Reedet emlegették fel harmadikként, aki amúgy idén októberben ment hozzá szerelméhez, Paul McDonaldhoz. Talán a hűtlenségi pletyka miatt is, mindenesetre Kristennel utálják egymást. Állítólag Nikki mindig kimondja, amit gondol, ez pedig kifejezetten idegesíti a Bellát játszó színésznőt, aki azt mondja, nem érdekli a hírnév, valójában viszont folyton a bulvárlapokat olvassa, és azt figyeli, szerepel-e benne ő és pasija. Szerintetek most akkor mi van? Tényleg megcsalta Pattinson Kristent?

Ennek Klau tuti nem fog örülni!

Adam Lambert börtönben!

Adam Lambert börtönben!

Pasijával verekedett össze Finnországban

Photo : Cindy Ord
Adam Lambertet hűvös fogadtatás várta Finnországban. Az énekes pasijával, a finn valósághős Sauli Koskinennel indult neki a szerda éjjelnek, ám a csütörtök reggelt már egy cellában töltötte, mivel csúnyán összevesztek. A szemtanúk szerint a balhé egy helyi melegbárban kezdődött, majd az utcán folytatódott egy „hatalmas verekedéssel”, hajnali négykor pedig rá is hívták a rendőröket a párra.

KÉPEK: ADAM LAMBERT LEGJOBB FOTÓI!

Az új számának valószínűleg nagyon örülő Lambert állítólag azokra is rátámadt, akik megpróbálták szétválasztani őket. A bunyóban szerencsére senki sem sérült meg komolyabban, Lambertet és pasiját pedig a biztonság kedvéért külön börtönökbe szállították. Most akkor ez rockandroll, vagy csak simán ciki?

Forrás: www.vivatv.hu

1 megjegyzés:

Csak őszintén ki mit gondol! :D